Preventieve Gezondheid bij Covid

Preventieve Gezondheid, wat is dat?

Preventieve gezondheid betekent preventief werken aan je gezondheid. Hiermee bedoelen we het eigen immuunsysteem versterken en je weerstand opbouwen. Hierdoor ben je beter bestand bent tegen Covid19 en andere virussen.

Er is al veel gezegd en geschreven over het versterken van de eigen immuniteit. Het belang hiervan is groot in een wereld die geen antwoord heeft op nieuwe virusvarianten en de pandemieën die ontstaan.

We weten inmiddels dat de vaccinatie campagnes wereldwijd hun werk onvoldoende doen. Deze vaccins kunnen er niet voor kunnen zorgen dat nieuwe pandemieën voorkomen kunnen worden, of werkelijk bestreden kunnen worden.

Holistische benadering

Vanuit een orthomoleculair en evolutionair perspectief ligt de oplossing in preventie. Dus hoe bouw je aan jouw immuniteit en versterk je deze dagelijks. Dit vraagt om een holistische benadering. Het gaat er hierbij niet alleen om, ervoor te zorgen dat je de juiste voeding binnenkrijgt en aanvullen wat je nog tekort komt aan voedingsstoffen, maar ook hoeveel en welke soort beweging krijg je. Slaap je voldoende, sta je positief in het leven en neem jij wel voldoende en actief de tijd om te ontspannen.

Leefstijl is van grote invloed

De focus ligt orthomoleculair gezien naast de voeding en leefstijl ook op een aantal supplementen die een grote ondersteunende rol spelen in preventie. Niet alleen voor een Covid maar willekeurig welke virusinfectie.

Een orthomoleculair therapeut kan een juist advies geven, door jouw homeostatische gezondheid (energie, zuurstof, temperatuur, bloedsuiker, zuur-base balans) in kaart te brengen.

Voedingsstoffen

De focus ligt op negen geconcentreerde voedingsstoffen in de vorm van supplementen waaronder: vitamine D, vitamine C, zink, quercetine, resveratrol, omega 3-vetzuren, vitamine K, selenium en probiotica, maar er zijn veel meer factoren die van belang zijn en meespelen bij preventie, want er wordt gekeken naar een persoonlijk beeld, de persoonlijke verstoringen en tekorten, jouw leefstijl en stressbelasting.

Er wordt steeds meer duidelijk wat we zelf kunnen doen tegen het Coronavirus

Dit is vooral preventief om een ernstig verloop te voorkomen

Aanpak

Onderzoeken naar de exacte werking van het Coronavirus zijn in volle gang. Daarmee wordt ook steeds meer duidelijk wat we zelf kunnen doen tegen het Coronavirus: preventief om een ernstig verloop te voorkomen.

Wil jij weten hoe het met jouw gezondheid staat zodat je stappen kunt zetten en voorzorgsmaatregelen om jouw gezondheid preventief te verbeteren? Door middel van het doen van een emb bloedtest of een Vitalfeld Bodyscan kunnen verstoringen opgespoord worden waarna adviezen over de juiste voeding en suppletie en hulp bij reparatie van verstoringen of aanvullen tekorten kunnen worden geadviseerd door Nutriswitch, praktijk voor orthomoleculaire therapie.

Lees de reviews van Nutriswitch om te zien wat de ervaringen van anderen waren.

Meer tips van ons ontvangen? check onze Instragram pagina

Scroll naar boven