Onze Vitalfeld bioresonantie bodyscan
meet vitaliteit en corrigeert vitaliteit!

Wat doet onze Bioresonantie scan?

Onze Bioresonantie scan in Den Haag meet lichaamsprocessen en functies en verstoringen door middel van trilling frequenties van elektromagnetische aard, ook wel bioresonantie genoemd. Vitatec noemt deze ‘vitale velden’, Vitalfeld oftewel energetische velden.

Deze bioresonantie scan, ofwel Vitalfeld Bodyscan is ontwikkeld in Zwitserland en kwam na 8 jaar onderzoek in 2005 op de markt en wordt vandaag in zijn derde generatie miljoenen keren gebruikt voor de meting en directe toepassing van frequentiespectra. Het is de ‘Mercedes’ onder de bioresonantie apparaten. Deze apparaten worden voornamelijk in Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland gebruikt. In Nederland is dit relatief onbekend. Er werken door heel Nederland ongeveer 60 therapeuten met dit apparaat.

Preventie

Preventie is essentieel voor jouw gezondheid in de toekomst. We zijn gezond wanneer onze lichaamsenergie ook in harmonie is. Onze cellen en ons immuunsysteem hebben dan de optimale capaciteit om in balans te komen. De bioresonantie apparatuur in Den Haag meet de energetische structuren van het lichaam veilig en nauwkeurig. Dit gebeurt door middel van heel subtiele elektromagnetische frequenties die in het lichaam stromen. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen in het lichaam te signaleren voordat er lichamelijke klachten optreden. Via deze vitalfeld bioresonantie Bodyscan krijg je een duidelijk beeld van hoe het is gesteld met je gezondheid. Deze verstoringen worden op een computerscherm in duidelijke grafieken en in een speciale 3D-presentatie weergegeven. Op deze manier kun je zelf zien waar precies in het lichaam disbalansen aanwezig zijn.

Hoe werkt de bioresonantie bodyscan?

Genezing van een (chronische) aandoening is complex. De effecten van omgeving, stress, mentaal-emotionele onevenwichtigheden en tekorten aan de juiste voedingsstoffen kunnen jarenlang op de loer liggen. Dan worden deze merkbaar en zichtbaar in huid, darmen, longen, gewrichten, etc. en ook een gebrek aan energie. Een goede analyse is nodig om de oorzaak van een aandoening te vinden. Wij analyseren de persoonlijke situatie en geven jou een passend advies en therapieplan. Onze benadering van gezondheid, vitaliteit en behandeling is, naast aandacht voor de klachten, gericht op de totale mens.

Vitalfeld Bodyscan in progress

Wat doet een bioresonantie bodyscan eigenlijk?

Een bioresonantie bodyscan:

  • Meet het volledige systeem in slechts 8 minuten
  • Geeft een automatische en nauwkeurige meting
  • Geeft een snel totaalbeeld
  • Meet tot in het kleinste detail
  • Ondersteunt bij de evaluatie
  • Geeft toepassingsadvies
  • Maakt directe behandeling mogelijk

Is een bioresonantie bodyscan iets voor mij?

Energie in jouw lichaam is nu net zo meetbaar als bloeddruk, hartritme, longfunctie en talloze andere lichaamsfuncties. Onze bioresonantie bodyscan maakt in enkele minuten duidelijk of jouw energie hoog genoeg is voor de handhaving van je gezondheid. Heb je klachten dan kun je door middel van de bioresonantie bodyscan inzicht krijgen in jouw huidige gezondheidsstatus en kijken welke factoren er uit balans zijn. Daarnaast kunnen we direct de behandeling inzetten en met de electromagnetische frequenties de diverse verstoringen corrigeren. Natuurlijk is herstel ook afhankelijk van voeding en leefstijl.

Hoe werkt de bioresonantie bodyscan?

Een bioresonantie bodyscan stimuleert de energievelden met ontelbare kleine impulsen en registreert in 8 minuten een totaalbeeld van de energieveld structuren van meer dan 600 meetgebieden van je lichaam.

Bovendien kan deze bioresonantie bodyscan de energievelden stimuleren met zeer zachte laagfrequente en hoogfrequente microstroom (van 1 Hertz tot 1 Gigahertz) en de reactie op talrijke stofspectra meten (automatisch en individueel).

Vitatec Bodyscan van Vitafeld

Hoe werkt deze bioresonantie behandeling?

Bij de intake zullen we je eerst meten. Na een meting van 8 minuten zal de aanbevolen behandeling met eventuele aanvullingen in gang worden gezet, deze duurt ongeveer 25-30 minuten. Na de behandeling zal de therapeut de meting uitleggen samen met een advies. We zullen je tevens adviseren of het nodig is om één, twee of drie vervolg behandelingen in te plannen. De vervolg behandelingen duren 45-60 minuten. In het ideale scenario behandelen wij bij voorkeur drie keer omdat dan terugkerende klachten goed te zien zijn en we daar specifiek op kunnen behandelen.

Kosten

De kosten voor een bioresonantie bodyscan in Den Haag voor een intake met meting, behandeling, uitleg en advies zijn €90,00. De vervolg behandeling kost €70,00. Heb je al een EMB Bloedtest gedaan dan zijn de kosten per scan €60,00. Alle behandelingen kunnen deels vergoed worden. Check onze pagina tarieven en vergoedingen. Je kunt het ook checken bij jouw eigen verzekering of deze orthomoleculaire geneeskunde of natuurgeneeskundige behandelingen worden vergoed. Geef dit door aan jouw therapeut tijdens jouw bezoek.

De vitalfeld bioresonantie bodyscan meet 13 systemen
en 600 lichaamsfuncties waarvan onder andere:

Immuunsysteem
Lymfatisch systeem
Hormonaal systeem
Spier en skeletstelsel
Spijsverteringsstelsel
Hart- en bloedvatenstelsel
Voortplantingssysteem
Ademhalingssysteem
Urogenitaal systeem
Autonoom zenuwstelsel
Zintuigen
Hersenen en zenuwstelsel
Vitaminen tekorten
Mineralen tekorten
Micro organismen
Energie voorziening
Voedselintoleranties / allergenen
Virale & bacteriële belasting
Blootstelling aan giftstoffen  
Neurotransmitters
Slijmvliezen
Electrosmog belasting
gezondheid organen
Stress in het systeem
Scroll naar top