Vitalfeld Bioresonantie Bodyscan

Onze Vitalfeld bioresonantie bodyscan
meet vitaliteit en corrigeert vitaliteit!

krijg inzicht in jouw vitaliteit

Middels de bodyscan meten we jouw vitaliteit en de volgende gebieden:

 • Tekorten aan vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren,
 • Disbalansen in organen, hormonen, spieren, gewrichten
 • Ziekteverwekkers zoals parasieten, schimmels, gisten en bacteriën
 • Afvalstoffen in spieren, bindweefsel, lymfen
 • Irritaties die leiden tot ontstekingen
 • Vrije radicalen beschadiging
 • Voedings en non-food intolerantie

Wat is een Vitalfeld Bodyscan?

Een Vitalfeld Bodyscan van Vitatec meet lichaamsprocessen, functies en verstoringen via trillingsfrequenties van elektromagnetische aard, ook wel bioresonantie genoemd. Vitatec noemt deze ‘vitale velden’, hierna energievelden genoemd.

De in Zwitserland ontwikkelde Vitalfeld Bodyscan kwam in 2005 na 8 jaar onderzoek op de markt en wordt vandaag de dag in zijn derde generatie miljoenen keren gebruikt voor het meten en direct toepassen van frequentiespectra. Deze apparaten worden vooral gebruikt in Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland. In Nederland is het relatief onbekend. In heel Nederland werken ongeveer 60 therapeuten met dit apparaat.

Preventie

Preventie is essentieel voor uw gezondheid in de toekomst. We zijn gezond als onze lichaamsenergie ook in harmonie is. Onze cellen en ons immuunsysteem zijn dan optimaal in balans. De Vitalfeld Bodyscan meet veilig en nauwkeurig de energetische structuren van het lichaam. Dit gebeurt via zeer subtiele elektromagnetische frequenties die in het lichaam stromen. Hierdoor kunnen verstoringen in het lichaam in een vroeg stadium worden opgespoord, voordat er lichamelijke klachten ontstaan. Door deze bodyscan krijg je een duidelijk beeld van hoe het met je gezondheid gesteld is. Deze verstoringen worden op een computerscherm getoond in duidelijke grafieken en in een speciale 3D presentatie. Zo kunt je zelf zien waar precies in het lichaam onevenwichtigheden aanwezig zijn.

Hoe werkt de bodyscan?

Genezing van een (chronische) aandoening is complex. De effecten van omgeving, stress, mentaal emotionele onevenwichtigheden en tekorten aan de juiste voedingsstoffen kunnen jarenlang op de loer liggen. Dan worden deze merkbaar en zichtbaar in huid, darmen, longen, gewrichten, etc. evenals een gebrek aan energie. Een goede analyse is nodig om de oorzaak van een aandoening te vinden. Wij analyseren de persoonlijke situatie en geven jou een passend advies en therapieplan. Onze benadering van gezondheid, vitaliteit en behandeling is, naast aandacht voor de klachten, gericht op de totale persoon.

bodyscan

Wat doet een Vitalfeld Bodyscan eigenlijk?

Een Vitalfeld Bodyscan:

 • Meet het hele systeem in slechts 8 minuten
 • Geeft een automatische en nauwkeurige meting
 • Geeft een snel overzicht
 • Meet tot in het kleinste detail
 • Ondersteunt de evaluatie
 • Geeft behandeladvies op basis van de meting
 • Maakt directe behandeling mogelijk

Hoe werkt de bodyscan?

Een Vitalfeld Bodyscan stimuleert de energievelden met talloze kleine impulsen en registreert in 8 minuten een totaalbeeld van de energieveldstructuren van meer dan 600 meetgebieden van jouw lichaam.

Daarnaast kan deze Bodyscan de energievelden stimuleren met zeer zachte laagfrequente en hoogfrequente microstroompjes (van 1 Hertz tot 1 Gigahertz) en de reactie op talloze stofspectra (automatisch en individueel) meten.

Genezing van een (chronische) aandoening is complex. De effecten van milieu, stress, mentaal emotionele onevenwichtigheden en tekorten aan de juiste voedingsstoffen kunnen jarenlang op de loer liggen. Dan worden deze merkbaar en zichtbaar in huid, darmen, longen, gewrichten, etc. evenals een gebrek aan energie. Een goede analyse is nodig om de oorzaak van een aandoening te vinden. Wij analyseren de persoonlijke situatie en geven u een passend advies en therapieplan. Onze benadering van gezondheid, vitaliteit en behandeling is, naast aandacht voor de klachten, gericht op de totale persoon.

Is de bodyscan iets voor mij?

Energie in je lichaam is nu net zo meetbaar als bloeddruk, hartritme, longfunctie en talloze andere lichaamsfuncties. Onze Bodyscan maakt in enkele minuten duidelijk of uw energieniveau hoog genoeg is om uw gezondheid op peil te houden. Heb je klachten dan kun je met de bodyscan inzicht krijgen in jouw huidige gezondheidstoestand en zien welke factoren uit balans zijn. Daarnaast kunnen we direct de behandeling starten en de verschillende verstoringen corrigeren met de elektromagnetische frequenties. Uiteraard is herstel ook afhankelijk van voeding en levensstijl.

Vitatec Bodyscan van Vitafeld

Hoe werkt een behandeling?

Tijdens de intake beginnen we met een meting. Na een meting van 8 minuten wordt gestart met de aanbevolen behandeling met eventuele aanvulling. Dit duurt ongeveer 25-30 minuten. Na de behandeling zal de therapeut de resultaten toelichten samen met een advies. Ook wordt geadviseerd of het nodig is om 1, 2 of 3 vervolgbehandelingen in te plannen. De vervolgbehandelingen duren 45-60 minuten.

Kosten

De prijs voor een Bodyscan intake met meting, behandeling, uitleg en advies is €109,00. De vervolgbehandeling kost €89,00. Alle behandelingen kunnen mogelijk gedeeltelijk worden vergoed. Kijk op onze pagina over tarieven en vergoedingen. Je kunt ook bij jouw eigen verzekering nagaan of orthomoleculaire geneeskunde of natuurgeneeskundige behandelingen worden vergoed. Laat het jouw therapeut weten tijdens jouw bezoek.

Maak nu een afspraak!

De vitalfeld bioresonantie bodyscan meet 13 systemen
en 600 lichaamsfuncties waarvan onder andere:

Immuunsysteem
Lymfatisch systeem
Hormonaal systeem
Spier en skeletstelsel
Spijsverteringsstelsel
Hart- en bloedvatenstelsel
Voortplantingssysteem
Ademhalingssysteem
Urogenitaal systeem
Autonoom zenuwstelsel
Zintuigen
Hersenen en zenuwstelsel
Vitaminen tekorten
Mineralen tekorten
Micro organismen
Energie voorziening
Voedselintoleranties / allergenen
Virale & bacteriële belasting
Blootstelling aan giftstoffen  
Neurotransmitters
Slijmvliezen
Electrosmog belasting
gezondheid organen
Stress in het systeem
Scroll naar boven