Eindelijk iemand die echt luistert

Na jaren van vruchteloos dokters aflopen met een flink aantal vage klachten ben ik bij Suzanne terecht gekomen.
Wat een verademing. Eindelijk iemand die echt luistert en die vragen stelt waarvan je denkt ‘waarom heeft geen enkele arts me deze ooit gesteld?’ Ook het gevoel van eindelijk serieus te worden genomen.
Eerst kwam er een uitgebreide vragenlijst via de mail. Daarna had ik een 1-1 gesprek waarin ook bloed werd afgenomen. Hierna, op basis van de vragenlijst en het gesprek, kreeg ik al een voorlopig advies w.b. eet-en leef/sportgewoontes en supplementen.
Enkele weken later kwamen de resultaten van het bloedonderzoek en werden die samen besproken. Interessant vond ik dat het voorlopige advies maar een beetje hoefde te worden bijgesteld. Suzanne weet ontzettend veel en neemt uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden. Ze heeft passie voor haar vak, en dat merk je. Ook volgt ze je op, als je dat wil, en geeft ze extra adviezen.
Ik ben nu een dikke maand bezig en merk zeker verschil. Suzanne heeft me goed geholpen, en eigenlijk zou ik nu een beetje zoals een auto, voor een soort onderhoudscontract willen gaan. Af en toe de balans in je lichaam checken, zoals je ook elke zes maanden naar de tandarts gaat.

~ Maureen Crijns

Van futloos naar geweldig

Ik was de laatste maanden futloos en had weinig energie. Maar na een consult bij NutriSwitch in Den Haag voel ik me weer geweldig. Diane bedankt voor alle leefstijladviezen m.b.t voeding en supplementen. Ik kan iedereen die onverklaarbare klachten heeft adviseren om online een afspraak te boeken met NutriSwitch

~ Robert vn

De resultaten waren gedetailleerd, uitgebreid en zeer waardevol

Mijn man en ik bezochten Diane om een aantal gezondheidsproblemen aan te pakken waar we niet vanaf konden komen. Zelfs voordat de bloedtest resultaten terugkwamen, kon Diane ons waardevol advies geven dat onze gezondheid binnen enkele dagen echt veranderde. Diane legde alles in detail uit en zorgde ervoor dat we de instructies begrepen. De resultaten van het bloedonderzoek waren gedetailleerd, uitgebreid en zeer waardevol. We kregen inzichten over ons lichaam die we zelden zouden krijgen met een standaard bloedtest van de huisarts. Over het algemeen zeer aanbevolen.

~ Anna Maria Earle Brezetou

Positief en fijn

Mijn ervaring was positief, fijn gesprek, goede uitleg over tekorten en ook aardig wat adviezen en menu’s om mee te beginnen!

~ Sundays rooster de Fred

Zeker baat bij gehad

In een prettige, open omgeving word je goed geïnformeerd over de procedure. Je krijgt duidelijke uitleg en adviezen. Ik heb er zeker baat bij gehad om op een natuurlijke manier gezonder te gaan leven.

~ JFAK1968

De juiste voedingssupplementen en aanpassing van mijn eetpatroon

Ondanks een gezonde leefstijl (gezond eten, regelmatig sporten) had ik een waslijst aan klachten. In het reguliere circuit kwam ik geen stap verder. Teveel stress, dus meer rust de reactie van diverse specialisten. Na de zoveelste ontsteking in mijn voet en maagklachten, besloot ik een EMB test te doen. Vooraf had ik mij al verdiept in de werkwijze van NutriSwitch, maar ik werd door Diane tijdens de intake ook uitvoerig ingelicht.

Na twee weken kwam de uitslag. Tijdens het tweede gesprek werd de uitslag besproken en het bijbehorende advies. Voor mij was de uitslag ook zeer confronterend, maar Diane nam ruimschoots de tijd om alles door te spreken. Met een gericht advies kan ik nu verder. De juiste voedingssupplementen en aanpassing van mijn eetpatroon kan ik nu verder en dat voelt zo goed. Dank je wel Diane!

~ Ingrid

Er ging een wereld voor me open

Heel bijzonder hoe dan kwartjes vallen na de uitslag. Geeft namelijk ook heel goed weer hoe ik leeft, confronterend ???? op sommige punten. En de duidelijke uitleg, en het goede advies, waar ik ook gelijk mee aan de gang kon gaan hebben me een goede richting gegeven. Het vraagt wel van me dat ik me serieus moet verdiepen en soms nog wat Google werk verrichten. Het is veel informatie. Gelukkig kan ik altijd makkelijk contact opnemen en alle vragen per e-mail stellen.

Loop je tegen vragen aan in je leven of je gezondheid waar je al lang mee bezig gaat dit je inzicht geven. NutriSwitch geeft je een andere kijk op voeding en gebruik van supplementen speciaal voor jou, mij in dit geval.

Aanrader! Gewoon doen, er ging een wereld voor me open. Dank je, succes!

~ Georgette Blancke

Het hielp me te begrijpen waarom ik me moe voelde

Ik heb de bloedtest laten doen en het gaf me geweldige inzichten in mijn voeding en hielp me te begrijpen waarom ik me moe voelde enz. Zou het aanraden als je op zoek bent naar diepere inzichten over je lichaam, geest en je dieet. Ik ben van plan om na een paar maanden terug te gaan om te zien hoe de dingen zijn veranderd.

Dankjewel, Suzanne!

~ Amber Fisher

0-meting en voedingsadvies

Ik was erg benieuwd om uit te zoeken of mijn lichaam tekortkomingen of voedselintoleranties had. Hiervoor heb ik Suzanne van NutriSwitch ingeschakeld voor een 0-meting middels een EMB-bloedtest. Een speldenprik in de vinger en een paar druppels bloed waren voldoende. Twee weken later werden de resultaten uitgebreid besproken en kwamen er verrassende voedselintoleranties aan het licht. Het bijpassende voedingsadvies was een schot in de roos. Ik werd goed voorgelicht en heb direct een plan gemaakt om het roer om te gooien… en met resultaat. Na 2 maanden was ik al ruim 8 kg kwijt en voel me heerlijk: niet meer boeren, niet meer opgeblazen en weinig tot geen behoefte om te snoepen. Puur door anders te eten… betere keuzes te maken en te kiezen voor veelal onbewerkte producten. Over een paar maanden gaan we kijken wat voor impact de drietal supplementen gedaan hebben voor mijn lichaam. Op basis van het eerste consult kan ik NutriSwitch van harte aanbevelen.

~ Rene van Dijk

Een zeer positieve ervaring die me meer heeft geholpen

Nadat ik door mijn vrouw smekend werd meegesleurd, ontdekte ik dat deze ervaring een diepgaande invloed heeft gehad op mijn gezondheid en hoe ik me nu dagelijks dag voel. De eerste intake was professioneel, vriendelijk en al gedeeld inzicht dat me hielp met mijn gezondheidsuitdagingen. Ik had weinig energie en kon niet afvallen, ik dacht dat ik gewoon lui was, maar nadat ik de resultaten had gezien en meer had begrepen over wat mijn lichaam wel en niet goed doet, was ik in staat om af te vallen, me beter te voelen en meer te slapen en vooral beter te slapen. Al met al een zeer positieve ervaring die me meer heeft geholpen dan ik had gedacht en ik zou iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen van hun eigen lichaam en algehele gezondheid, om een gezond en gelukkig leven te leiden, aanraden hierheen te gaan en het zelf te ervaren.

~ Charles Earle

Ook een review schrijven?

Om je op weg te helpen kunnen onderstaande vragen uitkomst bieden.

  • Waarom koos je voor NutriSwitch?
  • Wat vond je van onze samenwerking?
  • Wat vond je van onze 1-op-1 sessie?
  • Wat heeft je bezoek je gebracht?
  • Was je tevreden over de uitkomst van jouw vraag en/of probleem?
  • Zou je NutriSwitch aan anderen aanbevelen, zo ja waarom?
  • Is er nog iets dat je zou willen toevoegen of feedback zou willen geven?
Scroll naar boven