Team NutriSwitch

NutriSwitch is een praktijk voor Orthomoleculaire therapie. NutriSwitch is ontstaan toen wij, Diane en Suzanne besloten om onze krachten te bundelen door een gezamenlijke liefde voor natuur, voeding en gezondheid. Naast een algemene medische scholing hebben wij orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Wij willen deze kennis graag met jou en de rest van de wereld delen. We gaan op zoek naar oorzaken van de klachten en zijn pas tevreden als deze klachten verdwijnen en niet meer terugkomen. Consults worden gegeven zowel in het Nederlands als Engels.

Wij helpen jou met het aanpakken van chronische klachten
op natuurlijke wijze waar de huisarts of specialist geen antwoorden op heeft door toepassing van
orthomoleculaire therapie.

Holistische therapie

Een behandeling bij NutriSwitch richt zich niet uitsluitend op de klachten maar op het lichaam als geheel. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het doel van de orthomoleculair therapeut is achtergronden van klachten, ziekten, hormonale en/of emotionele disbalans op te sporen en te behandelen. De therapie kan bestaan uit onder andere voedingsadviezen, NutriSwitch gebaseerde ‘lifestyle’ adviezen, een energetische morfologische bloedtest en waar nodig supplementen (zoals mineralen complexen, specifieke vitamine preparaten, enzymen of aminozuren) en fytotherapie.

Soms kan NutriSwitch een aanvullend onderzoek adviseren in de vorm van specifiek bloed- of ontlastingsonderzoek, of doorverwijzing naar artsen/therapeuten om tot het gewenste resultaat te komen.

bio identieke hormonen

Begeleiding en inspiratie

Een orthomoleculair therapeut van NutriSwitch denkt na over een passende strategie om te werken aan de verbetering van jouw algehele gezondheid. Wij willen jou helpen met je klachten en je helpen om doelen te halen. De orthomoleculair therapeut van NutriSwitch vindt het belangrijk dat jij je bewust bent van de keuze die je hebt om te kiezen voor een gezonde levensstijl en dat deze keuze makkelijk en leuk is. Laat je door de orthomoleculair therapeut van NutriSwitch begeleiden en inspireren om gezonder te leven, zodat jij je energieker, fitter en mooier zult voelen

Om (gezondheids) klachten aan te pakken is verandering in je voeding en je levensstijl nodig. Onze adviezen zijn gebaseerd op orthomoleculaire therapie. Door deze therapie worden veel stoornissen positief beïnvloed of weer helemaal rechtgetrokken.

Bewezen basis

Orthomoleculaire therapie is gebaseerd op breed onderzoek naar natuurlijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, vetzuren, eiwitten, enzymen en bepaalde kruiden met een bewezen genezende werking.

Scroll naar boven