Afhankelijk van welke ziektekostenverzekering jij hebt en of je aanvullend verzekerd bent, kunnen kosten gedeeltelijk vergoed worden. Dit kun je nagaan in jouw polis of door contact op te nemen met je verzekering. Zie ook hier een overzicht van vergoedingen bij Zorgwijzer Complementaire Therapieën.

NutriSwitch werkt met CAT therapeuten. De behandelingen van deze CAT-therapeuten komen voor gedeeltelijke vergoeding van zorgverzekeraars in aanmerking. kijk op deze pagina waar een CAT therapeut aan moet voldoen.

Wij bieden verschillende trajecten aan. Er kan na het nemen van een bloedtest behoefte zijn aan meerdere consulten zodat het advies opgevolgd kan worden onder begeleiding.

Kosten

Het totaal bloedtest pakket kost €270,00 en zal in 2 delen worden afgerekend.

Een bloedtest kost standaard €130,00 en een intake consult €70,00. De bloedtest wordt niet vergoed door de verzekeraar, maar de consults kunnen worden deels worde vergoed afhankelijk van het soort verzekering je hebt. 

  • Deel 1: Een Bloedtest (incl. testkit en analyse rapport) van € 130,00 met intake consult € 70,00 kosten samen € 200,00
  • Deel 2: Vervolg consult (60-minuten) kost € 70,00.

Een bloedtest bestaat altijd uit een intake consult en een vervolg consult. Het vervolg consult bevat de uitslag en advies bespreking. Het totaal pakket kost €270,00, maar zal in 2 delen worden afgerekend.

Welke zorgverzekeraars vergoeden orthomoleculaire therapie?

Raadpleeg voor exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Scroll naar top