Afhankelijk van welke ziektekostenverzekering jij hebt en of je aanvullend verzekerd bent, kunnen kosten gedeeltelijk vergoed worden. Dit kun je nagaan in jouw polis of door contact op te nemen met je verzekering. Zie ook hier een overzicht van vergoedingen bij Zorgwijzer Complementaire Therapieën.

NutriSwitch werkt met CAT therapeuten. De behandelingen van deze CAT-therapeuten komen voor gedeeltelijke vergoeding van zorgverzekeraars in aanmerking. kijk op deze pagina waar een CAT therapeut aan moet voldoen.

Vanaf 1 Januari 2024 zijn we niet meer deels vergoedbaar. Dit komt omdat steeds minder verzekeraars aanvullende therapieën vergoeden en er zijn veel voorwaarden en kosten aan verbonden waardoor het voor ons maar ook voor onze cliënten niet meer aantrekkelijk is.

Wij bieden verschillende trajecten aan. Er kan na het nemen van een bloedtest behoefte zijn aan meerdere consulten zodat het advies opgevolgd kan worden onder begeleiding.

Kosten Bloedtest

Een totaal bloedtest pakket kost €320,00 (incl BTW) en zal in 2 delen worden afgerekend.

Een bloedtest kost standaard €142,00 (waarvan op labkosten geen BTW) en een intake consult €89,00 (incl BTW). De bloedtest zelf wordt niet vergoed door de verzekeraar, maar de consults kunnen deels worden vergoed afhankelijk van het soort verzekering je hebt. 

  • Deel 1: Een Bloedtest (incl. testkit en analyse rapport) van € 142,00 met intake consult € 89,00 (incl BTW) kosten samen € 231,00
  • Deel 2: Vervolg consult (60-minuten) kost € 89,00 (incl BTW).

Een bloedtest bestaat altijd uit een intake consult en een vervolg consult. Het vervolg consult bevat de uitslag en advies bespreking. Het totaal pakket kost €320,00, maar zal in 2 delen worden afgerekend (intake €231,00 en vervolg €89,00).

  • Wil je na 2-3 maanden opvolgen met een Bodyscan dan kan dat voor een speciaal tarief van €79,00 per bodyscan (incl BTW).

Lees hier meer over de EMB test

Kosten Bodyscan

De kosten voor een bodyscan zijn:

  • Voor een intake met meting, behandeling, verslag en advies €109,00 (incl BTW)
  • Voor een vervolg behandeling €89,00 Incl BTW)
  • Om het beste inzicht te krijgen in jouw gezondheid adviseren wij om minimaal 3-4 bodyscan metingen te doen.
  • Heb je al een EMB test gedaan en wil je na 2-3 maanden opvolgen met een Bodyscan, dan kan dat voor een speciaal tarief van €79,00 per bodyscan (incl BTW).

Lees hier meer over de Bodyscan

bodyscan

Kosten Waterstof therapie


De kosten per waterstof sessie zijn €27,50 zonder eigen slangetje en €25,00 met eigen slangetje. Dit kan tijdens een bodyscan behandeling gedaan worden of los tijdens een ander orthomoleculair consult.

Lees hier meer over waterstof therapie.

dankjewel

Trajecten

Het is ook mogelijk een traject te volgen bij NutriSwitch. Dit zal worden besproken tijdens jouw laatste consult.

NutriSwitch Coaching Traject

  • EMB Bloedtest €320,00 (incl BTW) (bloedtest, intake en vervolg)
  • 3 coaching sessies á €79,00 (incl BTW) per sessie (meting en behandeling met de bodyscan, voortgang gesprek en coaching & advies)
  • bij elke behandeling losse waterstof therapie toe te passen a €25,00

Welke zorgverzekeraars vergoeden orthomoleculaire therapie?

Raadpleeg voor exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Orthomoleculair Consult 24000
Natuurgeneeskundig Consult 24005
Bioresonantie Therapie 24011
Scroll naar boven